Ny side om Potsdam

. . . → Læs videre: Ny side om Potsdam

Midlertidige busser hos BAT

BAT har i maj 2012 besøg af et par ikke helt nye busser. De erstatter henholdsvis BAT nr. 715, som blev totalskadet i efteråret 2011, og nr. 733, hvis motor sagde stop engang i april 2012. Læs mere på siden BAT: Nyheder . . . → Læs videre: Midlertidige busser hos BAT

Nye busser til BAT

 

Netop 19.12 udløber fristen for den udbudsrunde, som på grund af en procedurefejl, erstattede den første udbudsrunde. I forhold til den første runde, hvor der var fire prækvalificerede bydere, er der i den nye runde hele fem: Scania, Volvo, Mercedes, Irisbus og VDL.

Høybye oplyser endvidere, at BAT har . . . → Læs videre: Nye busser til BAT

Nye billeder fra Sicilien

Der er lagt en del nye billeder fra Sicilien ind på min trafikside. Det drejer sig først og fremmest om billeder fra sporvejen i Messina, men der er også blevet plads til lidt billeder fra Trenitalia strækningen mellem Messina og Palermo, ligesom busselskabet La Sommatinese har fået sin lille plads under Busdrift.

Hilsen

Carl-Otto . . . → Læs videre: Nye billeder fra Sicilien

BAT forhandler med 4 busleverandører

“Fire selskaber vil gerne levere nye busser til BAT,” skriver DR Bornholm den 17.08.2011 på sin hjemmeside, hvor det videre siges: “11 selskaber havde oprindeligt henvendt sig i forbindelse med BATs udbud – fire blev prækvalificeret, og det var da også de fire selskaber, der endte med at komme med et endeligt tilbud.”

. . . → Læs videre: BAT forhandler med 4 busleverandører

BAT-siden helt opdateret

Kære læser

Efter en måneds tid med næsten totalt nedbrud på min hjemmeside er den nu atter oppe at køre. Derfor har jeg nu endelig fået opdateret siden om BAT med de seneste nyheder om bustrafikken på Bornholm.

Med venlig hilsen

Carl-Otto . . . → Læs videre: BAT-siden helt opdateret