Ny side om Schwerin

. . . → Læs videre: Velkommen

Næste stop: Hauptbahnhof

 

To sporvognslinier i Berlin forlænges

Omkring kl. 11.15 lørdag 29.08.2015 kører der en sporvogn ind på stoppestedet ved Nordbahnhof. Det er der faktisk ikke noget nyt i. Det nye er, at det for første gang ikke længere er endestation for den. I stedet for ruller den videre ud på . . . → Læs videre: Velkommen

Nyt fra Bratislava

 

Atter sporvogn til hovedbanegården

Ifølge Blickpunkt Straßenbahn nr. 1/2015 blev sporvejstrafikken til Bratislavas hovedbanegård atter genoptaget. Strækningen, der har været indstillet siden 2011, er blevet totalt fornyet mellem Zilinská og hovedbanegården (Hlavná stanica) og blev genåbnet 11.11.2014.

Ifølge samme kilde vil genåbningen . . . → Læs videre: Velkommen

Ændringer i Prag

 

Prags metro linie A forlænget

7. april 2015 blev forlængelsen af metrolinie A i Prag efter adskillige års anlægsarbejder og omkring et år senere end oprindelig planlagt indviet og taget i brug.

Den nye strækning udgår fra Dejvická og følger med sporvognslinierne . . . → Læs videre: Velkommen

Berlin: Sporvogn til Hauptbahnhof

 

Mangeårig forsinkelse
Endnu i år kører den første sporvogn til Hauptbahnhof

Under denne overskrift skriver Klaus Kurpjuweit, Berlin-redaktør for Der Tagesspiegel, i avisens online-udgave 07.11.2014, at det nu endelig ser ud til at blive alvor med, at Berlins hovedbanegård får tilslutning til byens sporvejsnet. Han skriver:

Sporvognene må ganske vist fortsat . . . → Læs videre: Velkommen

Rostocks nye sporvogne

 

Den 30. juli 2014 satte Rostocker Straßenbahn AG (RSAG) de første 2 af i alt 13 nye sporvogne i drift. Det er planen, at de sidste 11 skal leveres inden jul. Når alle vogne er leveret og er kommet i drift, vil det betyde udrangering af selskabets ca. 25 år . . . → Læs videre: Velkommen

Nye sporvogne til Berlin

02.01.2014 kunne man i Berliner Morgenposts netudgave under temaet TRAM-MODERNISIERUNG læse nedenstående artikel skrevet af Thomas Fülling.

BVG indsætter ny 40 meter lang sporvogn i Berlin
Den lange version af Flexity-Tram bliver det nye flagskib i den traditionsrige berliner sporvognsflåde. Med plads til op til 245 personer skal . . . → Læs videre: Velkommen

Rostock

Ny side om sporvejen i Rostock

21.09.1991: Nahverkehrbetrieb Rostocks remise.

I løbet af september måned regner jeg med at lægge en række helt nye fotos fra sporvejen i Rostock ind på min hjemmeside. Som en lille appetitvækker . . . → Læs videre: Velkommen

Nye billeder fra Berlin

Berlin-siderne er for nylig blevet opdateret med en række nye fotos fra en meget grå og regnfuld pinselørdag 2013. Pinsesøndag var ganske anderledes solrig, og i den nærmeste fremtid kommer der godt og vel 100 nye billeder fra denne dag.

Netop . . . → Læs videre: Velkommen

Metrotransportes do Sul

 

Kære læser

Siderne om Metrotransportes do Sul i Lissabons sydlige forstad Almada-Seixal er blevet opdateret og redigeret samt tilføjet forholdsvis nye fotos (fra maj 2012!).

Med venlig hilsen

Carl-Otto . . . → Læs videre: Velkommen