Lidt nyt ved årsskiftet

Kære læser

På Bornholm ændrer BAT køreplan fra den 3. januar 2011. Køreplanen er blevet til på basis af erfaringerne fra det første halve år efter den store ruteomlægning i august 2010. I disse sparetider må det betegnes som særdeles positivt, at køreplanen omfatter en del driftsudvidelser, især på 2 af de mindre, regionale busruter, linie 9 og 10. Desuden sker der en omlægning af bybuskørslen i Rønne, men også her er der tale om mere buskørsel end tidligere. Mere herom sidst i januar måned 2011.

I Porto udvides Metro do Porto her i begyndelsen af januar 2011 med en ny linie F, som kører fra Senhora da Hora sammen med 4 andre linier til Estádio Dragão og derfra fortsætter alene ad en helt nyanlagt strækning til Gondomar. Også mere herom i slutningen af denne måned.

De venligste hilsner

Carl-Otto Toudal

Skriv en meddelelse

 

 

 

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>