BAT forhandler med 4 busleverandører

“Fire selskaber vil gerne levere nye busser til BAT,” skriver DR Bornholm den 17.08.2011 på sin hjemmeside, hvor det videre siges: “11 selskaber havde oprindeligt henvendt sig i forbindelse med BATs udbud – fire blev prækvalificeret, og det var da også de fire selskaber, der endte med at komme med et endeligt tilbud.”

BATs trafikchef Lars Bjørn Høybye oplyser endvidere, at alle tilbuddene opfylder trafikselskabets krav, og at de ligger indenfor for den forventede pris. “Derfor skal vi nu forhandle med dem alle fire,” udtaler han.

Lars Bjørn Høybye håber på, at BAT kan skrive kontrakten under inden 1. oktober. Derefter skal busserne så bygges og vil blive leveret hurtigst muligt. Hvis alt går efter planen, bliver de første busser leveret i november 2011 og de sidste i januar-februar 2012.

Carl-Otto Toudal

 

6 kommentarer til BAT forhandler med 4 busleverandører

Skriv en meddelelse

 

 

 

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>