Milano

Introduktion

Milano besøgte jeg en del gange i perioden fra 1985 og frem til 1995. Af mange årsager har jeg ikke siden da haft lejlighed til at være på de kanter. Jeg har mange billeder (dias) fra den nævnte periode, og det er disse dias, der er blevet scannet og lagt ind på disse sider. Siden har således karakter af et “historisk tilbageblik”, idet der nok vil forekomme billeder af vogne, som er gået ud af driften, men flere af vogntyperne vil stadig kunne ses i Milanos gader. Selv om Milano i løbet af de sidste 10 år har anskaffet en del nye vogne, Eurotram og Sirio, så er en del af dette materiel gået til egentlige udvidelser af linienettet, og flere af linierne domineres derfor stadig af de – skulle man næsten tro – uopslidelige Peter Witt vogne fra 1928-30. De bliver også i Milano kaldt Ventotto, som netop betyder 28.

Billederne er ordnet linievis. Klik på miniature-billederne for at se dem i stor størrelse.

Den liniebeskrivelse, der står anført ved hver linie, tager udgangspunkt i det, der var gældende i 1985 – såfremt linienummeret var i brug på dette tidspunkt. Eventuelle senere ændringer er beskrevet umiddelbart under liniebeskrivelsen.

Klik på linkene herunder for at komme til den ønskede side:

     
   
     

 
 

Skriv en meddelelse

 

 

 

Du kan bruge disse HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>