Rostock: Sporvejens faste anlæg

(Lettere redigeret 20.08.2020).
– ta’ musen i hånden og gå en tur langs sporvejsnettet
Kommentarer til kortet:
Kortet ovenfor viser sporvejsnettet i Rostock. Det indeholder en lang række hotspots eller highlights, dvs. områder, der indeholder et link – i dette tilfælde til billeder, der viser lidt om, hvordan der ser ud det pågældende sted på strækningen.
Hvis man bevæger musen ind over kortet, vil disse hotspots vise sig et kort øjeblik. Man kan derefter lade musen glide videre ind over kortet til et sted, man gerne vil se et billede fra. I det øjeblik, man rammer et hotspot, bliver området farvet, og musen bliver til en lille hånd. Når man klikker med hånden i det farvede felt, popper der et billede med lidt tekst op. Man får billedet væk igen ved at klikke med musen et tilfældigt sted uden for billedrammen.
NB! Alt efter hvilken browser, man bruger, kan hotspottenes placering variere en lille smule i forhold til billedet. Bevæg derfor også musen lidt ved siden af strækningen – der kan gemme sig et link hist og her. De bedste browsere til denne side er Google Chrome og Firefox, mens Internet Explorer desværre har vist sig at have en del vanskeligheder med at vise siden korrekt.
Rigtig go’ fornøjelse med turen rundt på sporvejsnettet.
Total Page Visits: 704
Total Website Visits: 535017

Skriv en kommentar/besked (write a comment/message)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *