Velkommen

– til min trafikside om offentlig trafik.
Jeg hedder Carl-Otto Toudal, er født i 1946 og bor i Rønne på Bornholm, hvortil jeg flyttede i 1997.
Jeg gik på pension i 2006 efter at have været ansat i folkeskolen, siden jeg blev færdig med min læreruddannelse i 1970.
Lige siden min ungdom har jeg interesseret mig for offentlig trafik, specielt den skinnebårne – primært sporveje, men også jernbaner – og siden 1971 har jeg været medlem af foreningen Sporvejshistorisk Selskab, som driver Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, hvor jeg i en kort periode for snart meget længe siden var aktiv medarbejder.
Carl-Ottos Trafikside kan du finde information om og især billeder af offentlige trafiksystemer, som jeg har besøgt på mine mange rejser specielt inden for de seneste 15-20 år.
Det er vigtigt for mig at pointere, at Carl-Ottos Trafikside er en ren “amatør”-side. Det er min ambition at indsamle oplysninger fra mange forskellige udenlandske kilder (internettet, tidsskrifter, bøger, pressemeddelelser mv.) og så gøre disse informationer tilgængelige på dansk. Det er klart, at kildernes seriøsitet – specielt på internettet – er stærkt svingende, men det er mit håb, at de informationer, som finder vej til min hjemmeside, altid er korrekte. Skulle der være fejloplysninger eller misforståelser, vil jeg derfor blive glad for at få en tilbagemelding herom, så indholdet kan blive bragt i overensstemmelse med virkelighedens verden. Det er let at skrive en e-mail til mig. Du kan bare gå ind på siden Kontakt, hvor der er en formular, hvor du kan skrive din besked og sende den direkte til mig. Du har også mulighed for at komme med en kommentar nederst på de enkelte sider.
Skulle der ind imellem indsnige sig holdninger eller antydninger af sådanne, så er disse holdninger – med mindre andet er anført – helt mine egne.
Med venlig hilsen
Carl-Otto Toudal
Total Page Visits: 54299
Total Website Visits: 877649