Opdatering

Alle sider under Sydeuropa er blevet opdateret.
Efter skift til nyt tema og stylesheet er jeg gået i gang med en gennemgang og tilretning af alle mine sider. I første omgang har jeg været alle sider under Sydeuropa igennem. En del er blot tilrettet rent layoutmæssigt, andre (f.eks. et par af Rom-siderne) har desuden fået en tekstmæssig overhaling og er blevet aktualiseret.
De næste sider, der vil få samme omgang, bliver de oversøiske sider. Indtil alle er gået igennem og er blevet tilpasset, kan nogle af siderne godt se lidt underlige ud. Det samme gælder siderne under Danmark og Centraleuropa, som ganske vist blev opdateret for ikke så længe siden, lige før jeg skiftede stylesheet, men hvor skiftet alligevel har medført lidt uorden i layoutet.
Der kommer forhåbentlig snart styr på det hele, men det tager jo desværre nogle gange lidt længere tid end beregnet og forventet.
Med venlig hilsen, Carl-Otto
NB! Tegningen skyldes Global Perspectives og er hentet på websiden Computer nerd clipart free.
Total Page Visits: 287
Total Website Visits: 669016
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar/besked (write a comment/message)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *