Bratislava: Kilder og links

(Lettere redigeret 16.09.2020)
Herunder er nogle rimeligt gode links og litteraturhenvisninger, hvis man vi, læse lidt mere om Bratislavas offentlige trafik:
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Tatra_T3#Types.
  • www.imhd.sk. Denne side er mest på slovakisk, men dele af siderne er også på engelsk. Siden kan varmt anbefales. Den virker meget grundigt gennemarbejdet og rummer rigtig mange informationer og billeder, ikke bare fra Bratislava, men fra alle sporvejsbyer i Slovakiet.
  • www.dpb.sk. Denne side er den officielle side for Bratislavas trafikselskab. Den har kun meget få informationer på engelsk eller tysk, langt hovedparten er skrevet på slovakisk.
  • Lubomír Jurika og Viliam Šestina: 100 Rokov Električiek v Bratislave. Som titlen siger, er bogen udgivet i forbindelse med sporvejens 100 års jubilæum i 1995. Selv om den kun er på slovakisk, og selv om de mange billeder ikke alle er af den bedste kvalitet, kan bogen anbefales, hvis man interesserer sig for Bratislavas offentlige trafikhistorie. Bogen var ikke særlig dyr, da jeg købte den på jernbanemuseet i Bratislava i 2003, men om den kan fås mere, skal jeg lade være usagt.
Total Page Visits: 928
Total Website Visits: 900865

Skriv en kommentar/besked (write a comment/message)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *